pizzaïolo
Mandatés par un de nos clients, nous recherchons pour un poste fixe à 100 % :
The hospitality industry offers a wide range of exciting and varied job opportunities. Jobs in reception, catering, hotel management and many others allow professionals to flourish in this dynamic sector.
The restaurant sector offers a dynamic and stimulating environment for employment opportunities. From talented cooks to attentive waiters and restaurant managers, this field offers a diversity of exciting careers.
Mandatés par un de nos clients, nous recherchons pour un poste fixe à 100 % :
Fachleute vermitteln Fachleute! In Basel und Baselland sind wir Ihr verlässlicher Partner für die Vermittlung qualifizierter Fachkräfte. Mit tiefem Branchenwissen, einem starken Netzwerk und höchsten Qualitätsstandards (ISO-zertifiziert) unterstützen wir Unternehmen dabei, die passenden Talente zu
Mandatés par un EMS proche de Gland et par plusieurs centres de soins à domiciles sur le canton de Vaud, nous recherchons un(e)
Für unseren Kunden in der Region Solothurn, suchen wir eine/n motivierte/n Koch / Köchin 80-100%.
Nous recrutons pour différents établissements :
Pour travailler en restauration collective dans le secteur de la Santé
Nous recherchons pour un établissement médical :
Nous recrutons pour répondre aux besoins de nos clients :
Un nouvel établissement de restauration ouvre ses portes à Crans-Montana, et nous recherchons des serveurs et serveuses motivés pour rejoindre notre équipe dynamique ! Type de contrat : Travail temporaire, avec des opportunités de prolongation selon les besoins et les performances. (Poste NON Logé)
Nous recrutons pour un établissement médical :
Für unseren Kunden in der Region Solothurn suchen wir eine/n Leidenschaftliche/r Gastgeber/in / Teamplayer/in 80-100% (m/w/d).
Für unseren Kunden in der Region Solothurn suchen wir eine/n aufgeweckte/n Kreative/r Koch / Küchenprofi 100% (m/w/d)
Mandatés par un de nos clients basé à Nyon, nous recherchons :
Working in a restaurant offers numerous advantages:
Working in a restaurant can be a rewarding experience, offering exciting challenges and opportunities for both professional and personal growth.
In the restaurant sector, there are primarily three types of contracts:
Quite simply, it’s the CCT hôtellerie et restauration. This agreement sets out the rules and working conditions for employees working in the hotel and catering industry in Geneva. It covers aspects such as wages, working hours, holidays, benefits and other rights and obligations of workers and employers in the sector.
It depends on your status and qualifications. However, salaries are governed by the Hotel and Catering CLA. By way of example,